VALÈNCIA CONNECTA AMB MÚSICA és un cicle de concerts l’origen del qual està motivat en la intenció de continuar generant des de la nostra promotora una programació musical popular i de màxima qualitat en la ciutat de València, que suscite l’interés tant del públic valencià com el d’altres comunitats espanyoles i països, reforçant així que la imatge de València com un dels referents del turisme musical del nostre païs.

A aquesta I edició hem volgut apostar per continuar refermant els llaços culturals i musicals entre Llatinoamèrica i València, amb una programació d’artistes de primer nivell que compten amb un gran públic multicultural a un costat i a l’altre de l’Atlàntic. Representant a Mèxic i Colòmbia comptarem amb Carlos Rivera i Morat, màxims exponents contemporanis de la música pop dels seus països i que compten amb una gran comunitat de seguidors espanyols de diferents edats i perfils socials.

La representació espanyola recau en artistes amb un gran reconeixement i exitoses carreres professionals que els han convertit en referents de la nostra música en el continent americà: David Bisbal, Mónica Naranjo, Índia Martínez, DVicio, Alba Reche i Antonio José. Artistes, tots ells, banderers dels seus orígens, però al mateix temps proclius als intercanvis culturals, a les col·laboracions artístiques amb companys d’altres països i afins a altres gèneres musicals, que han donat lloc a boniques i interessants sinergies al llarg de les seues trajectòries professionals.

No hi ha dubte que la música és una de les manifestacions artístiques que més fronteres diluïx entre les diferents comunitats, que és capaç de generar llaços emocionals i sentiments de respecte, tolerància, solidaritat, curiositat i admiració cap a altres cultures. Volem que el VALÈNCIA CONNECTA AMB MUSICA siga seu d’estos valors en una de les principals ciutats d’acollida de distintes nacionalitats i contribuir a fomentar-los entre l’ampli espectre del públic potencial de tota la programació.

20 de junio 2021, Palau de les Arts

India Martínez

24 de julio 2021, Estadi Ciutat de Valencia

David Bisbal

25 de julio 2021, Auditori Marina Sur, Valencia

Carlos Rivera

30 de julio 2021, Estadi Ciutat de Valencia

Morat

30 de septiembre 2021, Auditori Marina Sur

Alba Reche

26 de noviembre 2021, Palau de les Arts

Antonio Jose

19 de febrero 2022, Palau de les Arts

Monica Naranjo

Galería de Vídeos